1. Choose the correct form of the verbs
When you...Brian again, you...him
a)Will see, wont recognize b) will see, not recognize c)see, wont recognize d)see, will not recognize .
2. Complete the sentence with appropriate modal verb :
Whatever you do, you...touch that switch.Its dangerous.
a)dont have to b)mustnt c)neednt d)shoulnt
3.Choose the rifht variant:
I put...salt in the soup. Prhaps too...
a)much, much b)many, much c)a lot of, much d)plenty of, much
4.Complete the sentence:
Why are you looking under the bed? Have you lost ... ?
a)any b)something c)some d)anything
5.Choose the rifht variant:
The cinema was almost empty. There were very ... people there
a)few b)a few c)little d)a little
6.Choose the corect form of the verbs:
The swimming pool ... at 9.00 and ... at 18.30 every day
a)is opening, is closing b)open, close c)opens, closes d)has opened, has closed
7.Choose the right conjunction:
Can you look after my flowers ... I am out?
a)until b)while c)as soom as d)when
8.Choose the right variant:
I wish my room... larger
a)to be b)was c)were d) will be
9.Insert the correct preposition:
I congratulated Jane... passing the exam.
a)on b)about c)for d)of
10.Choose the right variant:
I dont...money. Its not important to me.
a)care of b)care for c)care about d)care with


1. d
2. d
3. c
4. d
5. a
6. c
7. b
8. c
9. c
10. c

Оцени ответ
Не нашёл ответ?

Если тебя не устраивает ответ или его нет, то попробуй воспользоваться поиском на сайте и найти похожие ответы по предмету Английский язык.

Найти другие ответы

Загрузить картинку
Самые новые вопросы